ExamenWikiExpansionPack/Stijl

Ga naar: navigatie, zoeken

Structuur en Stijlgids van de 'expansion pack' wiki

Alle richtingen omvatten vraagt aanpassingen aan de structuur van de website. Van de gelegenheid kan ook gebruik gemaakt worden om de stijlgids up te daten en te verduidelijken.

(overleg en discussie in de Overleg:ExamenWikiExpansionPack:Stijl pagina)

Structuur

Voorlopig overzicht aanpassingen die doorgevoerd gaan worden:

  1. Elk jaar(+richting) krijgt een categorie. Bij elk vak komen categorien zoals [[Categorie:2bi]], [[Categorie:1li]] en [[Categorie:2li]]
  2. Vakken krijgen hun volledige naam als vakpagina, geen afkortingen (niet ML maar Machine Learning)
  3. Subpagina's krijgen het formaat: <hoofdpagina>/<subpagina>

Tegen zondagavond moet dit volledig doorgevoerd zijn (dan verhuist de website naar examens.wina.be).

Het 'examens' submenu

Momenteel zijn er 5 keuzes, waarvan 3 ambigu zijn: Stijlgids, Hoe_gebruiken en Help. Ik heb gemerkt dat ik zelf niet meer weet wat juist in welke link beschreven staat. Dit zou moeten veranderd worden naar 2 of 1 pagina. Bijvoorbeeld gewoon: ``Hoe_gebruiken``.

Eventueel kan er een 'ludiekere' pagina komen, zoals: ``Examen Verhalen`` waarin je dan straffe examen verhalen kan zetten ofzo (sommige zijn echt de moeite om bij te houden : )

Hoe gebruiken

Alle pagina's met uitleg over de wiki moeten ook begrijpbaar zijn voor mensen met minder computer ervaring dan de gemiddelde informatica student. Aanpassingen van die aard zijn zeer gewenst.

Ik denk dat de Hoe_gebruiken pagina nog steeds een correcte gids is. Opmerkingen/aanvulling mogen in de overleg pagina ervan gegeven worden: Overleg:Hoe_gebruiken

In de overleg pagina van de Hoofdpagina namelijk Overleg:Hoofdpagina staat een puntje over het soort attachments, dit moet zeker verder overdacht worden.