Hoofdpagina

Ga naar: navigatie, zoeken


Welkom op de examen-website van Wina

English version below

DISCLAIMER

We willen gebruikers van deze wiki er aan herinneren dat geplagieerde inhoud op deze site niet is toegelaten. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om geen illegale inhoud (foto's van examens, letterlijke examenvragen, powerpoints van proffen...) te uploaden. Indien we op de hoogte gebracht worden van deze inhoud (dit kan via wiki@wina.be) halen we deze zo snel mogelijk offline.

Wat en waarom

Deze website bevat nuttige informatie omtrent examens en leerstof van de Winarichtingen, en vragen die de afgelopen jaren gesteld zijn geweest op examens. De bedoeling van deze website is om extra oefenmateriaal te hebben en te weten wat je ongeveer te wachten staat op het examen. Hoewel het opstellen van vragen voor een prof veel tijd vraagt en daardoor sommige vragen ooit opnieuw gesteld zullen worden, is het uiteraard ook perfect mogelijk dat je een compleet ander examen krijgt dan de voorbeelden van op deze website. En zelfs als je een vraag uit een vorig jaar zou krijgen, moet je deze op een mondeling examen nog altijd bij de prof kunnen verdedigen.

Hoe?

Deze website is een wiki, een soort website waarbij iedereen elke pagina kan aanpassen. Een website als deze heeft enkel nut om met veel mogelijk verschillende mensen samen te werken aan correcte en up-to-date informatie. Wij vragen dan ook aan iedereen die deze website nuttig heeft kunnen gebruiken, om zelf ook zijn of haar examenvragen op deze website te zetten. Uiteraard zijn ook professoren of assistenten die vinden dat deze website bij kan dragen aan de verwerking van het vak, welkom om examenvragen toe te voegen of te verduidelijken.

Hoe pas ik dan iets aan?

Als je fouten of onvolmaaktheden tegenkomt, verbeter ze dan. De pagina hoe gebruiken legt je uit hoe je deze website best gebruikt en geeft tips om alles er goed en overzichtelijk uit te doen zien. Merk op dat ieder vak ook een overleg-pagina heeft, om zo discussies over de vorm van de website en de eigenlijke inhoud netjes te scheiden. Om wijzigingen te maken, moet je wel eerst inloggen. Dit kan linksonder door op 'Aanmelden' te klikken.

Waar

In het menu staan alle richtingen en jaren.

Huh?

Is er iets je niet duidelijk, vragen, opmerkingen, ... zet het in het Overleg(discussion) van deze pagina.

Spam

Gedurende meerdere weken heeft een leger spambots vrolijk misbruik gemaakt van onze afwezigheid om een aantal pagina's te molesteren. Deze zijn grotendeels teruggezet maar het is best mogelijk dat we pagina's gemist hebben. Als je dingen opmerkt die hier zeker niet thuishoren, voel je dan vrij om de inhoud van een eerdere versie terug te zetten. Je kan problemen ook melden aan webteam (webteam te wina punt be).

Om dit tegen te gaan in de toekomst, vragen we dat iedereen die nu wijzigingen wenst aan te passen eerst aanmeldt. Omdat normaalgezien iedereen over een Centrale Login beschikt, is dat niet veel moeite.


English Version

This is the ‘examwiki’ of Wina! Here you can find old exam questions of some of your courses! If you click on a program (see left bar), you will find its courses:


- 1bw= first bachelor mathematics

- 2bw= second bachelor mathematics

- 3bw= third bachelor mathematics

- mw= master mathematics


- 1bi= first bachelor computer sciences

- 2bi= second bachelor computer sciences

- 3bi= third bachelor computer sciences

- mi= master computer sciences


- 1bf= first bachelor physics

- 2bf= second bachelor physics

- 3bf= third bachelor physics

- mf= master physics


- aoi= additional courses of computer sciences

- aoti= additional courses of computer sciences

- ms= master astronomy

- msf= medical Radiation Physics

- alo= educational master (teacher)


If you don’t find your course, you can also use the search bar in the upper right corner. It is also possible that you have to look for an examwiki of another student association if you take courses from other faculties.