Overleg:Ontwikkeling van Bedrijfstoepassingen: verschil tussen versies

Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 38: Regel 38:
 
De persoon die deze pagina unilateraal vermassacreerd zonder énige bijdrage te leveren mag gerust eens de ballen hebben om zich kenbaar te maken. --[[Gebruiker:Ben|Ben]] 16 jun 2006 17:11 (CEST)
 
De persoon die deze pagina unilateraal vermassacreerd zonder énige bijdrage te leveren mag gerust eens de ballen hebben om zich kenbaar te maken. --[[Gebruiker:Ben|Ben]] 16 jun 2006 17:11 (CEST)
  
Een bijdrage leveren uit zich niet alleen in het typen van letters, dus die persoon heeft de maatschappij een stukje beter gemaakt. /Pelle [[Afbeelding:http://images.parenthood.com/baby-cry.jpg]]
+
Een bijdrage leveren uit zich niet alleen in het typen van letters, dus die persoon heeft de maatschappij een stukje beter gemaakt. /Pelle [http://images.parenthood.com/baby-cry.jpg]

Versie van 16 jun 2006 om 17:46

De wiki is niet echt een plaats om antwoorden te bediscussieren. Je doet dit beter op het forum ofzo. Wat staat Snoeck hier op te doen? Om de boel nog warriger te maken? (Pelle)


Een wiki is de uitstekende plaats om samen oplossingen te zoeken, dit gebeurt in verschillende vakken van 2BI. Die formule is succesvol gebleken voor Numerieke Wiskunde vorig semester. Net zoals toen zullen ook deze keer na de examens alle oplossingen verdwijnen om niemand op stang te jagen.

PS: Sign uw posts alstublieft, dan weet iedereen tegen wie hij praat :)

PPS: Monique Snoeck staat hier uitstekend op haar plaats aangezien zij belangrijk onderzoek heeft verricht naar talrijke onderwerpen die in de cursus werden behandeld. Er wordt frequent naar haar werk verwezen in deze cursus.

--Ben 13 jun 2006 16:39 (CEST)

I cosign
P.S. het forum is niet echt veel overzichtelijker. De vragen staan op toledo, de antwoorden niet zo
P.P.S. Wat doet iemand die niet weet wie monique snoeck is überhaupt op deze pagina?
(Niet slecht bedoeld, maar laat de jaren zelf uitvlooien hoe ze hun wikipagina graag hebben aub, decentralisatie is goed)
--Roel 13 jun 2006 16:45 (CEST)

Wiki's zijn van nature collaboratieve software, laten we ze dan ook zo gebruiken :-).

--RubenV 13 jun 2006 16:52 (CEST)

en informatici zijn van nature luie mensen, dus is het goed als er samenwerking is ;)

--RealBirkoff 13 jun 2006 16:58 (CEST)

dat de antwoorden weggehaald worden heb ik helemaal geen problemen.
we gebruiken de wiki gewoon om elkaar te helpen bij het oplossen van de verschillende vragen.
De wiki is daar een veel overzichtelijkere plaats voor dan een forum... dat hebben we ondertussen al ondervonden aan de hand van numerieke wiskunde vorig semester

Willem 13 jun 2006 17:09 (CEST)

Op jullie motivatie om er door te geraken is niets op te merken, en jullie drang naar oplossingen is zeker ook niet slecht. Toch is dit een examen_vragen_wiki, en dat is een beetje uit het oog verloren (niet alleen op deze pagina, dat weet ik wel). Deze discussie is al op het forum geweest. Je bewijst je opvolgers er een grotere dienst mee om alleen de vragen als erfenis mee te geven, zodat ze zelf op zoek kunnen gaan in hun boek en samen te discuteren in plaats van voorgekauwde antwoorden aan te nemen voor waarheid. Al dan niet juiste antwoorden krijgen is lekker gemakkelijk, maar is het de beste weg?

Daarnaast: prentjes van Dedene die orgel zit te spelen, een pak nootjes en foto's van Snoeck hebben niet echt een toegevoegde waarde. Al zijn die foto's wel leuk; we kunnen hier wel met consensus aannemen dat dit hier een Wiki met droge materie is. Ik zou, voor de overzichtelijkheid, de prentjes (buiten een prentje van de prof, wat zowat een gewoonte aan het worden is op deze wiki), op een andere pagina laten verschijnen( OBT/prentjes ofzo ). De mensen die hier op zoek zijn naar nuttige info zijn niet echt gediend met neukes en nen Hoegaarden :)

Over de woordenboek: behouden! Maar wel liefst op een andere pagina (ik heb het voorlopig vanonder gezet: examenvragen krijgen voorrang :) ). Spijtig dat ik m'n woordenlijstje kwijt, anders had ik enkele aanvulingen kunnen doen :) /Pelle

De persoon die deze pagina unilateraal vermassacreerd zonder énige bijdrage te leveren mag gerust eens de ballen hebben om zich kenbaar te maken. --Ben 16 jun 2006 17:11 (CEST)

Een bijdrage leveren uit zich niet alleen in het typen van letters, dus die persoon heeft de maatschappij een stukje beter gemaakt. /Pelle [1]