ExamenWikiExpansionPack

Ga naar: navigatie, zoeken
De overgang is grotendeels compleet, enkel nog de examenvragen van CuDi.
Verder overleg over de gebruiken zijn uiteraard steeds mogelijk.

Tegen het einde van deze week wil ik dat alle veranderingen doorgevoerd zijn. Afhankelijk van hoeveel mensen hieraan willen meehelpen zal dit een minimaal, of iets groter veranderingsproces worden.

Task Force

Gemotiveerde mensen die hieraan willen meewerken mogen hun gebruikersnaam en email hieronder zetten (er zullen maar enkele emails gestuurd worden als dat nodig lijkt, de meeste communicatie zal via de wiki gebeuren).

Het huidige logo is een uber-l33t aanpassing van het al even superbe 1LI logo, een examenvragen site voor alle Wina richtingen verdient een eigen logo.

Voorstellen en discussie op ExamenWikiExpansionPack/Logo

Daarnaast moet er ook een nieuwe titel komen. 'Licentiaat Informatica, 1li && 2li :- you are not expected to understand this' komt niet meer overeen met de inhoud. Voorstellen en discussie op ExamenWikiExpansionPack/Titel

Structuur/Stijlgids

De structuur van de website zal lichtjes moeten veranderen. Ook zal er een 'standaard' moeten uitgeschreven worden over de naamgeving van pagina's enzomeer.

De stijlgids zoals initieel uitgeschreven kan geupdate worden adhv de ervaringen van het voorbije jaar, de bedoeling is om een simpel en duidelijk document te maken dat het gebruik van de website uitlegt, en tips geeft omtrent vormgeving.

Voorstellen en discussie op ExamenWikiExpansionPack/Stijl (en de desbetreffende discussiepagina's)

Examenvragen CuDi

In mijn 2 CuDi-jaren heb ik de examenvragen die ge-emaild werden bijgehouden. Deze omvatten ook examenvragen van niet informatica richtingen en zouden als eerste content in de uitbreiding moeten geplaatst worden.

Meer hierover op ExamenWikiExpansionPack/CuDiVragen